Ännu ett uppehåll

Jaha, så hände det igen dårå. Inget skrivet i bloggen på några veckor. Jag skulle bli förvånad om någon överhuvudtaget läser min blogg längre, så tråkig som den har blivit.

Så vad har hänt sen sist då? Först och främst så har mitt bostadsproblem äntligen löst sig. Jag är numera stolt förstahandskontraktsinnehavare på en lägenhet på Gregorianska gatan 5 med inflyttningsdatum den första februari.

(Om någon mot förmodan skulle känna sig sugen att hjälpa mig att flytta den dagen så är alla välkomna. Belöning i form av något ätbart utlovas i samband med eller efter flytten.)

Jag har dessutom börjat lite smått på mitt nya jobb på detta lilla företag i Majorna. Mina arbetsuppgifter kommer i mångt och mycket att vara likartade med det jag gjorde på syncentralen, dvs utbildnng i hjälpmedelsprogram och sådant. Dessutom kommer jag att syssla lite med test av nya produkter samt att jag även ska försöka hinna få ihop ett projektarbete på 10 poäng på samma företag. Det känns som att våren kommer att bli fylld av nya upplevelser och erfarenheter vilket jag ser mycket fram emot.

Det känns dessutom som om jag kommer att hinna att ägna mig åt en del saker som jag varken hann eller orkade syssla med förut. Bland annat matlagning. När jag kom hem från jobbet förut orkade jag inte ställa mig och laga nåt mer avancerat än smörgåsar till middag. Förhoppningsvis kommer detta att bli bättre för matlagning har jag verkligen saknat de senaste månaderna.

För övrigt rullar det mesta på. Jul och nyår kom och gick ganska snabbt. Även om jag gillar julen så kan jag inte låta bli att tycka att det är lite skönt när saker och ting återgår till det normala igen. Det har visserligen varit skönt med lite ledighet, även om det inte blev så mycket av den p.g.a. möten med nya arbetsgivaren + AMS, en dags kompensationsjobb i Borås p.g.a. minus på flexen samt kontraktskrivande på nya lägenheten. Jag har iaf försökt njuta av min korta ledighet så mycket jag kunnat. Behövde bara vara ifrån min A på julafton som vi firade med våra respektive familjer. Resten av tiden har vi spenderat så mycket tillsammans som vi har kunnat, trots mitt flängande hit och dit till olika inplanerade aktiviteter.

Jag funderat lite på hur jag ska göra med min blogg och hemsida framöver. Jag har blivit väldigt spammad på både bloggen och hemsidan vilket är så otroligt trist för även om jag tycker att det är roligt att få kommentarer i bloggen så har jag bättre saker för mig än att sitta och rensa bort porr-reklam, spel-reklam, potensmirakel-reklam och all annan skit som bara väller in.

Jag har funderat lite på att byta namn på bloggen och även min hemsida. Detta kommer dock inte att lösa något under en längre tid. Spam-asen kommer ju ändå bara fortsätta.

Jag har sagt det förut och jag säger det igen: jag ska bättra mig med bloggandet. 🙂

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest