Oj…

Nu känner jag mig så där slarvig igen. Har inte skrivit på typ två veckor. *skäms*

Förlåt, kära läsare, för att jag är så lat. Jag har också varit jättekass på att läsa andra bloggar vilket gör att jag nu har noll koll på vad folk har för sig.

För en gångs skull har det faktiskt hänt ett och annat sen senast jag skrev för typ två veckor sen. Jag har hunnit återhämta mig från Egypten-resan och mår helt okej igen. Lite stel i ryggen är jag ju men det blir bättre iaf.

Jag har fått nytt jobb också, vilket är jättekul! Det nya jobbet är på ett litet företag i Göteborg som säljer, utvecklar och utbildar i it-produkter för personer med olika typer av funktionshinder. Det ska bli väldigt spännande med en ny arbetsplats och lite nya arbetsuppgifter. Jag kommer dessutom slippa pendla nästan tre timmar per dag och det ska faktiskt bli lite skönt.

En mindre bra sak som hänt är att jag nu verkligen fått fingret från bostadsbolaget som äger lägenheten som jag hyr i andra hand. Lägenheten har legat ute på Boplats och över 400 pers (!) sökte den. Jag blev så klart inte erbjuden visning men nu förväntas jag ändå visa lägenheten för fem personer innan den 11/12, vilket jag faktiskt inte har tid med den här veckan. Jag är sur och arg för jag tycker att jag kunde fått någon fördel av att ha hyrt en lägenhet på helt laglig väg ett helt år och betalt hyran punktligt varenda månad. Fy faan, säger jag! 🙁

Hur som helst så hoppas jag att min bostadssituation kanske löser sig lite lättare nu när jag fått jobb i stan. Det verkar ju iallafall funka för alla andra.

Är just nu hemma hos mor och far och väntar på middag. Är tokhungrig.

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest