Lägenhetsföljetången

Kampen för en egen bostad går vidare i min alldeles egen lägenhetsföljetång. Jag har sedan mitt senast inlägg i bloggen varit och tittat på en lägenhet i Kortedala (som jag tyckte jättemycket om men som jag så klart inte fick) samt varit och kollat på ett rum i en trea på Hissingen.

Lägenheten i Kortedala som jag var och kollade på var en tvåa, något mindre än en jag har nu men betydligt fräschare. Där fanns badbar, gott om garderober, en fransk balkong i köket som för övrigt var stort och rynligt samt en vanlig stor balkong i vardagsrummet. Dagen efter jag hade varit på visning och skulle anmäla mitt intresse till bostadsföretaget fick jag veta att lägenheten redan gått till en annan sökande. Jag blev jättebesviken och whine:ade lite till personen på företaget att jag tyckte jättemycket om lägenheten. Då lovade hon att erbjuda mig visning på en annan lägenhet på samma gata istället. Det erbjudandet har jag nu fått men har hittills inte kunnat ringa och boka tid för visning. First thing on Monday så att säga.

Rummet på Hissingen hittade jag på koll.se där jag satte in en annons för inte så länge sen. Hyran var lite väl hög för bara 14 kvadrat men det är ju bättre än att bli bostadslös…

Imorron påbörjar jag min sista vecka på mitt nuvarande jobb och sen är det jul och sen är det nyår. Tiden går så fort att man blir rädd ibland.

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest