Semester

Så var man då här, i Hurghada, i södra Egypten (tror jag det var) med utsikt över Röda Havet. Sitter just nu på ett Internet-cafe på grannhotellet och försöker dämpa frustrationen över att inte kunna logga in på MSN Messenger. Det ofunkar massor och det är lite kinkigt.

Har lite ont om tid så jag ska försöka fatta mig kort. Här är det vid den här tiden på året ungefär lika varmt som vid en svensk högsommar. Röda Havet är jättevackert både under och över ytan. Var ute och snorklade i söndags i hopp om att få se delfiner men sån tur hade jag tydligen inte. Istället åkte jag på en släng av turistsjuka och sjösjuka samt ramlade lite illa i den höga sjögången så nu ser jag ut som en färgglad tavla på ryggen. Ont gör det också. Men trots detta ska jag göra mitt bästa att följa med på morgondagens jeep-safari och se beduiner och dromedarer.

Ops, nu tog tiden slut. På återskrivande. 🙂

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest