Stress

Imorgon är det dags. Imorgon kväll kommer jag att bege mig till Centralstationen och sluta upp med den lilla grupp på ca 20 pers som tillsammans ska spendera en vecka här, boendes på detta hotell. Men det måste vara nåt fel på mig. Istället för att se fram emot resan som en tok, som jag alltid gör inför utlandsresor, är jag jättestressad och har en mycket underlig ångest. Jag brukar inte känna så här inför en utlandsresa.

Jag skulle tro att det hela har att göra med att jag känner på mig att det är något viktigt som jag har glömt att göra. Jag har rannsakat mig själv. Jag har visserligen inte växlat några pengar än eller ens börjat packa. Det första beror helt enkelt på att jag innan i fredags, d.v.s. då jag fick lön, inte hade några pengar att växla samt att det inte finns något Forex i Skövde (så vitt jag vet) och eftersom jag spenderat hela helgen där som vanligt, fastän att jag nog egentligen inte hade tid (och inte A heller) så har det helt enkelt inte funnits några tillfälle att växla in några pengar.

Det andra beror på att jag har så mycket kläder att tvätta att det inte känns som någon vits med att packa förrän tvätten är fixad, vilket den kommer att bli idag. Jag ska ge en nyckel till M1 som lovat vattna mina blommor medan jag är borta och jag fixade min hemförsäkring igår. Jag har ett pass som går ut 2012 och har vaccinerat mig mot det mAesta och när jag idag anländer i Götet ska jag knata direkt till Apoteket och Synsam och fixa skoskavsplåster, Loperamid mot turistdiarré samt linsvätska.

Vad är det jag har glömt? Vad är det jag inte har tänkt på?

Jag har sökt igenom hela ving.se efter information om vilka slags eluttag som finns på hotellet och om man kan köpa/låna såna där kontaktkonverterare. Kommer ju att ha mobiltelefon och digitalkamera med mig som antagligen kommer att behöva laddas någon eller några gånger under resan. Hittade dock ingen information alls om det men det löser sig säkert.

Självklart ser jag framemot resan för det ska bli så oerhört spännande. Men jag gillar inte den här ångesten som jag inte förstår orsaken till. Jag vet dock en sak som jag har seriös ångest över och det är att inte få träffa A på nästan två veckor. Ja, jag vet, jag är skitlarvig! Man måste ju kunna vara ifrån varandra lite också men…men…men…buhu… 🙁

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest