Mora Träsk

Den här veckan har jag varit allt annat än flitig med bloggen. Har varit fullt upp hela veckan som vanligt. Jag fattar ibland inte varför jag aldrig hinner med något. Jag gör ju egentligen ingenting annat än att jobba.

Var och shoppade lite inför den kommande helgen i måndags. Blev två toppar och en ny BH. Intresseklubben antecknar nog så det ryker just nu. 🙂

När jag kom hem var väl tanken att jag skulle börja titta lite på inlämningsuppgift 2 i IT-juridiken. Men det blev det så klart inte. Istället blev det pill i nya datorn och Prison Break. 🙂 Har ju varit så upptagen de senaste helgerna *host host* så jag har bara inte “hunnit” få klart den nya burken. Den går som en klocka men än så länge är det inget annat än Windows som är installerat på den så den är inte så väldans funktionsduglig ännu.

I tisdags kom T över och vi satt och babblade och fikade i nåra timmar. Vi brukar vara väldigt duktiga på att prata när vi väl kommer igång. Vi hade inte träffats sen i juli någon gång så sen dess hade det ju hänt en hel del som man var tvungen att reda ut. Sen fick jag lite ångest över min inlämningsuppgift igen samt hur mycket klockan hade blivit och hur trött jag skulle vara morgonen efter. Blev dock gladare och lite lättare till mods när A ringde senare på kvällen. Märkligt hur en enda person kan ha en sån sån positiv och inspirerande effekt på en ändå.

I onsdags fick jag dock värsta ångesten över uppgiften. Det hela blev inte bättre av att jag lovat bort mig på bio med P, Insåg dock att jag aldrig skulle få klart inluppen om jag inte tackade nej till bion och så fick det bli, vilket sög för jag tycker det är så tråkigt att behöva bryta nåt man mer eller mindre lovat. P hade dessutom gratisbiljetter så vi hade tänkt gå och garva åt Pirates of the Carabbean en gång till. 🙂 Men så blev det alltså inte. Jag satt och kliade mig i huvudet hela onsdagskvällen istället och försökte få ordning på avtalsrätt och bit-skatt. Lagom spännande…men faktiskt ganska intressant egentligen.

Torsdag = riddag. Vi hade hoppning. Det var läskigt och roligt på samma gång. Jag har inte hoppat på säkert 10 år minst. Natuligtvis var lilla Ester inte jättepigg på att hoppa denna dag. Hon vägrade flera gånger innan hon bestämde sig för att orka studshoppa över ett rättuppstående hinder, ett krysshinder och sedan ännu ett rättuppstående hinder. Då fick hon massor med beröm.

Igår åkte mamma och pappa till Italien och tanken är att jag ska vara hästvakt tills på tisdag. Lilla mamma var dock noga med att förklara att jag inte behövde vara hemma varje dag. Pållarna ska inte ha något hö överhuvudtaget för det finns fortfarande gott om bete i hagarna så det enda jag behöver göra är att se till att de har vatten och om det ska fortsätta ösa ner varanda dag under helgen så lär det inte göra så mycket att jag drar iväg en snabbis till Skövde och till Bonna-festen på lördag. Det blir sittning med rolig underhållning och massa mat och sång samt Mora Träsk senare på kvällen. Det är en ganska speciell syn att se ca 300 studenter sitta på golvet i stora salen på Kårhuset Boulogner och klappa händerna till “Tigerjakt” och “Öron, axlar, knä och tå” och allt vad det är. 🙂

Ska försöka fixa klart den ondskefulla inluppen ikväll och imorron förmiddag så att jag kan ägna resten av helgen åt Bonna-fest och A. 🙂

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest