Halv-nöjd och lite ensam

Klockan passerade läggdax för några minuter sen och jag sitter och försöker slappna av efter en del ansträngande läsning. Denna vecka var det min tur att sammanställa gruppens förslag till inlämningsuppgift i IT-juridiken. Har skickat iväg förslaget till dom andra men är ändå inte riktigt nöjd.

Inlämning sker på söndag så det är iaf några dagar kvar att fixa och dona på så det ska nog bli bra till slut.

Min älskling är ute och firar sin födelsedag samt inlämning av projektrapport…utan lilla mig. Jag känner mig allt lite ensam här i mörkret. Ingen verkar ha någon vidare lust att prata med mig på MSN (nästan alla är away eller offline) och på IRC är det rätt dött.

Submit a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Pin It on Pinterest