Födelsedagspresent

Igår fyllde min A 20 år. Ja, han är lite yngre än mig (fem år yngre till och med) men ingen av oss tänker på det särskilt mycket. För egentligen spelar det ju ingen roll. Ålder och mognad är två faktorer som sällan har något med varandra att göra. Det går verkligen inte att säga att en person som är äldre eller lika gammal som en själv alltid är mer mogen eller lika mogen som en själv. Jag har sett alldeles för många bevis på motsatsen. Ett av dessa ”bevis” har dessutom ägnat sig åt att sprida högst privata saker om mig till sina kamrater, vilket visserligen är sårande men samtidigt saker som jag vägrar ta på mig skulden för eftersom han till stor del har sig själv att skylla. Jag skulle lätt kunna göra samma sak men jag är inte den sortens person, hur förbannad jag än kan bli. Mognad var ordet!

Nog om det!

Jag ska ju till Skövde i helgen (*doh*) men har ett litet lyx-problem att lösa först, nämligen ”Operation: födelsedagspresent”. Har ingen aning om vad jag ska köpa som present till min nyfunne vän och tillika pojkvän. Vi har ju inte varit ihop i mer än några veckor. På det hela taget gick allting väldigt fort så vi har egentligen inte hunnit lära känna varandra jätteväl än. Jag vet en massa saker som han nog skulle behöva till sin nya lya men det är egentligen mest såna där tråkiga bra-å-ha-grejer som inte är så roliga att få som födelsedagspresent precis.

Jag har funderat lite på en vattenpipa. En sådan skulle i så fall inhandlas under min resa till Egypten som tar sin början onsdag kväll i nästa vecka. Men att få hem en sån där apparat hel känns som ett projekt gjort för att misslyckas. Jag har också funderat på kaffe och choklad, två saker som A älskar och vägen till en mans hjärta går ju genom magen, som det så fint heter.

Men nu tror jag att jag efter ytterligare funderingar har kommit fram till en riktigt bra present. Men den kan jag ju bara inte berätta om här. Då blir det ju ingen överraskning. 🙂

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest