Egypten

Det känns som om att jag helt och hållet har glömt bort att berätta om min kommande Egypten-resa. Har varit så upptagen av annat…eller rättare sagt andra och har knappt ens tänkt på att det är mindre än en vecka kvar nu.

Resan sker i regi av Unga Synskadade Väst – den västsvenska lokalavdelningen av Unga Synskadade som täcker hela landet. Jag är inte så aktiv som medlem numera. Jag väljer att åka på vissa aktiviteter främst i syfte att träffa gamla kamrater. Men för några år sedan var jag inblandad i hur mänga styrelser, grupper, utskott och kurser som helst. Åtminstone så kändes det så. Jag blev nog lite mätt på ideellt engagemang under de åren. Åtminstone just vad gäller intressepolitik. Sedan dess har jag ju gått och lagt näsan i blöt i diverse studentrelaterade organisationer istället. Som tonåring, och speciellt en funktionshindrad sådan, så kändes det oerhört viktigt att känna att man inte var ensam om sitt funktionshinder. Nu har jag inte samma behov av det längre och då känns det viktigare att prioritera andra saker i livet. Var sak har sin tid. Det säger min mamma så då måste det ju vara så. 🙂

Så på onsdag i nästa vecka lämnar jag det kalla, regniga och blåsiga Göteborg för varmare breddgrader. Vi är ett gäng som kommer att samlas på Göteborgs Central för bussfärd till Sturup (har ingen aning om hur det kommer sig att vi ska flyga därifrån). Bussfärden kommer att ta några timmar, större delen av onsdag natt troligtvis. Vi lär i alla fall ha gott om tid att hinna till planet som går vid sju-tiden. Nu när jag skriver om detta känner jag hur resfebern börjar smyga sig på. Jag har inte känt av så mycket resfeber förrän den här veckan. Min hjärna har väl inte riktigt fattat att jag ens ska iväg någonstans. Har helt enkelt hållit mig så upptagen med andra saker.

Hur som helst ska det bli riktigt skönt med lite värme. Mitt semesterväder var ju verkligen inte mycket att hurra för. Dessutom hoppas jag på att hinna bli riktigt brun och fin. Det är helt klart något jag ska jobba på när det inte finns annat att göra. Gäller att försöka hålla sig någorlunda sysselsatt för jag kommer troligen att längta ihjäl mig efter A i vilket fall som helst… *nyft*

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest