Psyk-pub

Äntligen fredag! Whooo! Så skönt! Synd att det kommer att vara söndag kväll snart igen men sånt är livet. Ska passa på att njuta av helgen i så stora drag som det bara går iaf. 🙂

Ikväll har jag blivit bjuden att delta på lite festligheter på Psykologen vid Linnéplatsen. Min gode vän och tillika ridkollega A2 står för inbjudan och lockade med att det skulle serveras snittar. 😛 Psykologerna brukar tydligen ha något slags pub vid sin fakultet med jämna mellanrum och jag har fått erbjudande förut men inte kunnat delta tidigare. Men ikväll har jag ju inget för mig så varför inte? Ska bli rikigt kul att få språka lite med Göteborgsstudenter som omväxling. Inte varje dag man får tillfälle till det trots att man bor i stan. Göteborg är ju så stort så där flyter studenterna liksom in i mängden betydligt mer än i Skövde där dom mer eller mindre utgör en egen folkgrupp.

Apropå Skövde så verkar det som om det blir en sväng även dit från lördag till söndag. Och ja, jag erkänner, mitt span och dejtporojekt från förra helgen bor just i Skövde. *host host* 😉 Så kan det gå! Lite lustigt att man börjat jaga pojkar i Skövde först när man flyttat därifrån. Men jag saknar Skövde betydligt mer än vad jag trodde att jag skulle göra när jag flyttade därifrån och eftersom jag varit där några gånger sen i februari då jag flyttade så har det blivit att man lärt känna en massa nytt skojigt folk iaf.

För er som undrar vad som hände med mitt förra dejtingprojekt från i somras så har jag egentligen inte så mycket att säga om det. Det hela slutade inte så vackert men jag har iaf försökt att få det att funka som det är nu. Det är inte riktigt så som jag skulle velat ha det, d.v.s. att jag och personen i fråga ändå skulle kunna vara kompisar och umgås. Det hela är faktiskt ganska kyligt men eftersom det är som det är så har jag nog inte gått miste om så mycket. Inte han heller kanske, vem vet. Det finns ju alltid två sidor om en sån här sak. Som jag sagt tidigare så är jag iaf väldigt nöjd som det är nu så jag tänker inte se tillbaka på det som varit. Gjort är gjort!

Fika om en halvtimme och jag har en halv kärleksmums i kylen. MUMMA! 🙂

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest