Lever

Nu har jag varit så där lat igen och inte orkat skriva nåt på nästan två veckor. Fy på mig. Tänkte bara skriva och berätta att jag fortfarande lever och att min älskade Dell Inspiron (!) återvände till mig igår efter en och en halv veckas frånvaro med anledning av byte av ryggrad och hjärna… Alltså, moderkort och CPU. 😉

I övrigt har det inte väl inte hänt så värst mycket…eller jo. Lite grann faktiskt. Men jag återkommer till det vid senare tillfälle. Ikväll…kanske.

En kort redogörelse av helgen lyder som så att jag och M1 tog oss till Majorna i lördagskväll för att gå på 30-årskalas med 70-talstema. Det var mycket trevligt och det blev alldeles för många Screwdrivers för lilla mig. Jag mådde inte bra i söndags, ska jag erkänna. Usch och fy! “Jag ska aldrig dricka alkohol mera!” Ja, det har vi ju hört förr! 😉

I söndags var jag och M1 en sväng till ÖB och Willys och storhandlade. Det behövdes. Jag hade nästan ingenting hemma i matväg och har länge levt i avsaknad av en mopp. Så nu ska här städas golv så fort målningen av bokhyllan är klar… Eller vänta nu! Vem försöker jag lura egentligen? Jag? Moppa golv? Tveksamt! 🙂

*jobba dårå*

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest