Ursäkt

Imorron är det två veckor sedan jag skrev något i bloggen senast. Jag skulle därmed vilja be (alla) mina läsare om ursäkt för att jag varit så lat. Jag sitter vid datorn varje dag men har under de två senaste veckorna inte fått tummen ur att skriva en enda rad i bloggen. Det är rätt lamt faktiskt.

Jag tänkte att istället för att skriva ett giganto-inlägg hellre skriva flera mindre och mer lättlästa inlägg om vad jag har haft för mig de här 13 dagarna då jag inte orkat skriva en enda stavelse.

För det första kan jag säga att jag snart bränt mina två första veckor av semestern. Jag har egentligen inte gjort så mycket men jag har inte heller varit helt sysslolös. Jag har “softat”, låtit bli att stressa och försökt ägna mig åt saker som jag aldrig gör annars..och så klart gjort saker som jag alltid gör annars. Dvs. sitta vid datorn. 😉

Inför min kommande semestervecka har jag inga som helst planer på vad jag ska bedriva tiden med. Jag skulle gärna dra iväg en vända till Stockholm och till min barndomskompis Å. Men nu verkar det som om hon dragit iväg till Karlstad och jag har ingen aning om hur länge hon tänker vara där så jag får väl helt ringa och höra efter. Minst ett litet reseprojekt till vore trevligt att ha fått gjort på semestern iaf.

I helgen som gick hängde jag med M1 till hennes hemstad Karlskoga och hälsade på hennes jättetrevliga pappa och deras nybyggda jättetrevliga hus. Tanken var att vi även skulle dra med oss G ut. G är även han är f d Skövde-student som numera jobbar och bor Karlskoga men han fick för sig dra till .de (alltså Tyskland) och dissade oss således. Det tyckte vi var synd men vi hoppas så klart att G hade det skitkul i .de och på festivalen Mera Luna (stavning?).

Det kommer mera…

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest