En död laptop är en dålig laptop

Ja, så är det. Min Dell Inspiron 8600 som jag köpte för dyra pengar för knappt 2 år sen är inte längre särskilt funktionsduglig. Faktum är att den inte duger till nånting längre. Och jag vill gråta blod… 🙁 Visserligen har jag gjort backups på det mesta men så klart inte alla dokument, epost och chatloggar. PISS säger jag!

Igår beställde jag nya komponenter till min stationära skitburk som stått och samlat damm i ett halvår. Dock lär jag få vänta ett tag på dom komponenterna som det ser ut just nu. Den 2:e september får dom in den mammabräda som jag beställde. Det var inte mycket dom hade inne på komplett överhuvudtaget. Stod “ej tillgängligt idag” på det mesta jag kollade på igår. Men ja, ja, det är väl bara att vänta då. Nästan tur att man börjat jobba igen så att man har datorer på jobbet att leka med.

För er som undrar vart min semesterredogörelse tog vägen så oroa er inte. Den kommer. Dock lite pö om pö men iaf. Jag känner bara att jag måste fundera ut hur jag ska börja.

So, no worries. 🙂

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest