Bloggspammad

Jag har blivit bloggspammad! Bleh! Nåt miffo som bara lämnat fyrsiffriga koder efter sig som avsändare har lämnat säkert 20 likadana kommentarer på flera olika inlägg i bloggen. Moget! Kommentaren lyder “Bra jobbat av dig med din blogg”.

Jag har nu under morgonen ägnat mig åt censur och tagit bort alla dessa kommentarer eftersom dom ändå inte är seriöst menade. Jag är egentligen mot censur men det verkar som om spamtrenden har nåt även bloggvärlden och spam vill jag inte ha i min blogg. Så det så! 🙂

3 Comments

 1. Bengt Brodin
  Aug 11, 2009

  Använder du inte akismet? Tycker att det fungerar väldigt bra. testa och se om det fungerar även för dig.

  http://akismet.com/

  i wp-admin konsolen: plugins ==> högra hörnet finns en sökruta, sök på akismet, installera, skaffa en nyckel. klart!

 2. Bengt Brodin
  Aug 11, 2009

  hehe, såg nu hur gammalt detta inlägg var, fick för mig att jag gick till din förstasida…

  • Sandra
   Aug 18, 2009

   Nope. Det där inlägget är från en tidigare blogg som jag importerat. 🙂

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest