Sista dagen

Äntligen! Sista dagen innan SEMESTER! Jag trodde aldrig att den här dagen skulle komma…iaf så kändes det inte så för typ 2-3 veckor sedan. Men nu är den äntligen här! Snart är det lunch och sen ska jag vattna lite blommor, skriva projektrapport, fika, signera journalanteckningar och sen beger jag mig nog ut till Knalleland en sväng innan hemresa till Götet.

Borås må vara lite trist ur en del synvinklar. Det regnar ofta här. Typ nästan jämt faktiskt. Dessutom så känner jag inte en kotte i stan varför jag aldrig ens funderat på att bosätta mig här. Men en riktigt bra sak med Borås är att det är en riktigt bra shoppingstad. Det finns mycket affärer både inne i centrum och på Knalleland som ligger en bit utanför och vill man ha en liten promenad så går det alldeles utmärkt att spara pengar på bussbiljett och gå ut till Knalleland istället från stan. Det finns dessutom gott om bra caféer och restauranger då man inte orkar shoppa mer utan bara vill slå sig ner på en stol med en god macka och en cappuchino eller varför inte kina-buffé?

Oj, va’ hungrig jag blev nu. En halvtimme kvar till lunch och Findus färdiga mikromat. Happy happy joy!
Skönt att Solhems restaurang kommer att vara öppen igen efter min semester så att jag slipper den här j—a mikromaten!

Så där. Nu har jag gjort tillräckligt mycket PR för den här stan. Jag behöver köpa ett nytt headset och en USB-hubb. Eftersom jag just nu bara har min bärbara dator att tillgå och den bara har två ynka USB-portar så behöver jag fler. Både scanner, skrivare, digital-kamera, mp3-spelare, mus och extern hårddisk går ju på USB och det är smått omständigt att hålla på och flytta runt på altl det där.

Igår var det meningen att jag och M1 skulle ta oss ut till Bergsjön för ett litet dopp men så blev det inte. M1 kom istället över och lagade middag åt mig! Weee! Jättegod kycklinggryta med massa curry. Mumma! Vi satt och snackade en bra stund och hade mycket trevligt. Jag fick dessutom tillfälle att snacka av mig om det som upptagit mina tankar den senaste veckan och det kändes riktigt bra. Det hela börjar kännas mer och mer avlägset och jag tror att jag börjar komma till det stadie där jag egentligen bara vill garva åt alltihop för på vissa sätt är det så märkligt och komiskt.

Och nu vill jag dessutom passa på att säga en sak som jag aldrig fick ur mig igår. Tack M1, för att du finns och tack för att du bryr dig. Jag kan inte med ord beskriva hur mycket jag uppskattar det. Du är värd allt “flow” du någonsin kan få. Tro aldrig något annat. 🙂

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest