Regn till helgen :(

morron är det fredag igen och jag funderar på att styra kosan mot föräldrahemmet efter jobbet imorron. Har inte varit hemma sen typ i påskas eller nåt sånt. Sjukt längesen. Hade tänkt ligga och sola på föräldrarnas tomt, kanske rida lite och bara softa. Osså kollar man väderprognosen för de kommande dagarna och upptäcker att det ska regna. Kul. Hela helgen förstörd! 🙁 Blir det regn så blir det antagligen åska oxå och då kommer jag ju inte kunna slå ihjäl någon tid på nätet heller med tanke på hur sjukt lätt det smäller ute hos mina föräldrar. Jag vet inte hur många telefoner, faxar och modem som vi förlorat genom åren och då har åskan många gånger varit flera kilometer bort. Åskledare? *fnysa* Jag får väl helt enkelt ta med mig ett gäng DVD-filmer och plöja igenom med laptopen på batteri så länge det räcker.

Nu låter jag nog lite pesimistisk men den här helgen kommer nog att bli den långsammaste på länge. 🙁

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest