Måndag igen

…och några dagar närmre semestern sen förra veckan. Men varför måste tiden gå så långsamt? Det är nästan helt dött på jobbet de här veckorna. Till och med våra patienter har semester, både från sina jobb och från oss så det finns inte så mycket att göra.

Helgen har inte varit direkt spännande heller. Var hemma hos morsan och farsan och det är väl visserligen trevligt men det finns inte så mycket att göra där. Speciellt inte när det är fulväder. Under lördagsförmiddagen regnade det så det dånade och jag förväntade mig att det nog skulle åska mer eller mindre hela dagen. Då är till och med Internet en omöjlighet eftersom det smäller så väldans lätt därute på landet. Så mycket åska blev det iofs inte så jag bestämde mig för att sätta mig och dona lite med hemsidan. Men jag kom inte så långt för så klart så gick inte Photoshop CS2 att aktivera så då blev jag sur och tröttnade. Sen började datorn strula rent allmänt så då fick jag fixa det. Timmarna gick och dagen bara försvann. Plötsligt satt jag där och hade inte fått gjort någonting överhuvudtaget. Jo, jag hade producerat alldeles för många rader på IRC men det är jag å andra sidan ganska bra på.

Rida kunde jag inte heller göra. Morsans hästar har inte verkats på länge så till och med jag med mina ovana ögon kunde se hur långfotade dom var. Fick tillfällte att klappa lite på dom iaf. 🙂

På lördagkvällen gjorde vi grillspett och morsan och jag fick finna oss i att glo på den idiotiska fotbollen under middagen. Sen åt vi en av mig tillverkad äppelpaj. Det var smarrigt. Vin fick vi oxå. Lyx deluxe.

Resten av kvällen ägnade jag på nätet. Kollade lite på film, lunarstorm:ade, helgon:ade mig och annat sånt där meningslöst.

Så pass spännande har min helg varit.

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest