Födelsedagsmiddag

Gårdagen förgylldes av god middag i trevliga bekantas sällskap. Min kompis M1, som jag var på inflyttningsfest hos för några veckor sedan, fyllde år och jag, N, F och L gjorde henne sällskap på restaurangen Pasta+ på Södra Vägen. Mycket bra restaurang med supergoda pastarätter, gott vin och dessutom riktigt sjysst kaffe. Efterrätterna kan jag inte uttala mig om för när jag hade hunnit äta upp ungefär två tredjedelar av min portition förmådde jag inte äta mer. Det stog stop så därmed blev det inte heller någon efterrätt för mig. Men en kaffe slank iaf ner. Vi hade mycket trevligt och det hann bli lite sent. Var hemma en stund efter elva och kom väl säng en stund innan tolv.

Idag var tanken att jag skulle följa med mina föräldrar och min yngst bror på kalas hos min brors flickväns mamma som fyller 50. Jag skulle isf följt med pappa hem efter jobbet men när jag kom hem från födelsedagsfirandet igår förmådde jag inte packa någonting. Och inte hann jag göra det imorse heller. Så det blir nog inget kalas för mig idag men det kvittar egentligen. Jag är trött och har nog egentligen ingen som helst lust. Måste bara komma ihåg att ringa morsan och farsan och meddela det.

I övrigt närmar sig semestern med en dag i taget. I helgen kommer R och M och hälsar på. Vi ska bl.a. till Liseberg med T, A och en, vad jag tror, manlig bekant till A. I början av veckan utlovades fint väder till helgen men när jag nu tittade på väderkartan för lördag på Superstart så ska det så klart regna. Varför ska det alltid regna när JAG ska till Liseberg? Jag förstår verkligen inte varför det ska vara så. Det är väl min vanliga tur. Efter helgen vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på med ledigheten. Jag hoppas det blir lite sol så att man får tillfälle att sola lite.

Har inte pratat med den person som fredagens blogginlägg cirkulerar kring sedan i torsdags kväll. Jag har dels valt att inte söka kontakt eftersom jag behövt fundera och sen är det också det att jag känner att han nog haft andra, för honom säkert viktigare och roligare saker, att ägna sig åt än att tjaffsa med mig. Nu är det ju verkligen inte tjaffsa som jag vill. Jag tänkte egentligen bara tala om att jag inte tänker vara sur och arg samt att jag hoppas vi ändå kan vara vänner och umgås som två vuxna människor då vi dessutom har gemensamma kamrater. Jag vill verkligen inte vara med om att vi ska undvika varandra och att det ska vara konstigt och spänt eftersom det för min del är helt lugnt att det inte blir mer än vad som varit. Men vi får väl se hur det utvecklar sig när jag väl får tummen ur att ta kontakt.

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest