Aj

Blev stucken/bränd av någon stor elak insekt imorse när jag gick från bussen till jobbet. Insekten, såg aldrig vad det var för något, flög in i mitt hår och stack eller brände mig på höger öra. Det gör ont! 🙁 Tror det var en humla som irrat bort sig lite för det känns inte som ett vanligt getingstick. Det bränns och örat är rött och lite svullet. Humlor brukar ju annars vara ganska harmlösa. Dom bränns inte om man inte klämmer på dom och är ju långt ifrån lika agressiva som getingar. Bin tycker jag inte heller man ser så mycket av. Håller mig dessutom på behörigt avstånd från alla bikupor. Huuuh…

Submit a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Pin It on Pinterest