Trasig

Jag har dansat sönder mig. 🙁 Var ute pĂ„ partaj pĂ„ Grand i AlingsĂ„s i helgen. Vi var nĂ„gra före detta klasskompisar frĂ„n högstadiet som hade en lite reunion med förfest, potatisfestival och Grand-besök i lördags. Vi firade dessutom M2 som fyllde 25. Det var riktigt skoj men jag börjar undra om jag dansat mig sjĂ€lv sönder och samman. Verkar som om jag strĂ€ckt högra höften för den gör idag riktigt ont. Att min högra fot fortfarande inte lĂ€kt frĂ„n att jag trampade snett för nĂ„gra mĂ„nader sedan gör inte direkt saken bĂ€ttre + att jag börjar undra om kortisonet i vĂ€nsterarmen verkligen kommer att göra nĂ„gon nytta. Det Ă€r visserligen bĂ€ttre Ă€n innan men det kĂ€nns inte som om inflammationen försvinner heller Ă„ andra sidan.

Jag har börjat inse att det hĂ€r Ă„ret har varit en ren katastrof för min fysiska hĂ€lsa. Reumatismen har visserligen varit ganska Ă„terhĂ„llsam under vintern och vĂ„ren men i övrigt har det verkligen inte varit bra. Har ont bĂ„de hĂ€r och dĂ€r och kĂ€nner mig riktigt hypokondrisk. Har inte heller kunnat göra saker som jag verkligen velat göra och som jag verkligen behöver göra. Typ trĂ€na och rida och sĂ„nt. 🙁

Snart Àr det iaf midsommar och dÄ bÀr det av till SkÄne. Det ser jag fram emot med förtjusning. God mat och trevligt umgÀnge med folk som man inte trÀffat pÄ mÄnga mÄnader. Jag var ute en svÀng pÄ stan igÄr och inskaffade nÄgra försenade födelsedagspresenter till vÀrdfamiljen. En av presenterna var till deras fyra Är gamla son J. Jag Àlskar att ge bort presenter till ungar, det Àr verkligen tokkul men det Àr samtidigt lite svÄrt att veta vad dom tycker Àr roligt. Iaf nÀr man inte umgÄs med ungen i frÄga dagligen sÄ Àr det ju rÀtt svÄrt att veta vad han redan har. Förra presenten, ett pussel vars motiv jag inte minns om det förestÀllde Bamse eller Nalle Puh gjorde succé. Men det var ju för ett Är sen det.

Även om jag vet att J inte lĂ€ser denna blogg (jag skulle mycket förvĂ„nad och imponerad om han gjorde det) sĂ„ kan det dock hĂ€nda att hans förĂ€ldrar gör det sĂ„ jag ska inte avslöja vad det blev för present. Det fĂ„r vĂ€nta tills efter midsommar. 🙂

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest