Spontanitet

I helgen insåg jag att jag borde vara lite mer spontan och göra lite fler spontana och crazy saker. Jag fick för några dagar sedan ett erbjudande av en annan Skövde-student att hänga med till Karlstad och Karlstad-studenternas bartömning på puben Bunkern. Jag tänkte då att jag nog iaf inte skulle hinna dit i någon vettig tid för det var nu i fredags och även om jag brukar flexa ut ett par timmar tidigare på fredagar så hade det nog ändå blivit rätt sent.

Men så kom det sig att jag i fredags fick en återbesökstid till läkaren som jag träffade i torsdags, eftersom vi då inte hann diskutera röntgenplåtarna och inte heller någon behandling. Dom lovade att klämma in mig mellen halv 3 och 3 så det var bara att slänga i sig lunchen, ta sitt pick och pack och åka från jobbet redan vid ett. Eftersom jag då lyckades komma iväg från jobbet så pass tidigt så bestämde jag mig för att göra nåt riktigt spontant och crazy och ändå åka till Karlstad. Så när jag var färdig på Hagas vårdcentral åkte jag direkt hem och packade rekordsnabbt, bokade tågbiljett rekordsnabbt, duschade rekordsnabbt och iväg bar det.

Oturligt nog för mig fick jag en kortisonspruta i armen vid läkarbesöket så någon alkohol blev det inte. Jag drack läsk hela kvällen men jag hade riktigt skoj iaf. Karlstad-studenterna visade sig vara ett riktigt glatt och festligt gäng och det var riktigt skön stämning på Bunkern. Kåren i Karlstad har tydligen gått i konkurs, vilket är riktigt synd. Ett kårhus är ju A och O för att bra studentliv men de goda Karlstad-studenterna slutar inte att festa för det. Jag har aldrig varit på någon “utlandsfest”, som studentfester så fint kallas när man åker till en annan högskola och röjer. Men jag insåg under helgen att man kanske borde göra det iaf någon gång innan man slutar plugga för gott. Nu är ju inte jag egentligen den sortens person som orkar vara onykter tre dagar i rad men det kanske är värt ett försök, vem vet. 🙂

Nu är klockan snart halv fem och det börjar dra ihop sig mot hemgång från jobbet minsann…

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest