Bloggstrul

Jag börjar undra hur det står till med ordningen på Blogg.se. Idag när jag skulle logga in på bloggen fick jag flera gånger till svar att min epost-adress eller mitt lösenord var felaktigt. Jag klickade då på länken “Glömt lösenord?”, fyllde i min epost-adress och fick snabbt ett mail tillbaka som jag trodde skulle innehålla min inloggningsinformation. Det visade sig dock att min epost-adress parats ihop med ett lösenord som jag aldrig tidigare sett och verkligen inte valt att logga in med. Jag tänkte att dom kanske återställt mitt lösenord så att jag fått ett nytt och provade det nya lösenordet. Det funkade inte. Testade säkert 5-6 gånger. Sen skickade jag efter mitt lösenord en gång till och då fick jag det lösenord som jag valt från början, det som först inte gått att logga in med och nu fungerade det minsann.

I övrigt har jag märkt att två av mina bekantas bloggar inte verkar fungera som dom ska. Det går inte att lämna någon kommentar i bloggarna och dom har samma “blogghotell” som jag själv. Uppenbarligen är saker och ting inte som de ska på Blogg.se idag.

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest