Trött

Jag brukar oftast vara som tröttast på måndagar men den här veckan är det tisdagen som är värst eftersom man inte jobbade nåt igår. Så jag är trött idag istället. Vet inte vart jag ska ta vägen eller vad jag ska sysselsätta mig med fram till fem så att jag inte somnar med huvet på tangentbordet. Har druckit X koppar te under dagen men det har verkligen inte gjort någon som helst skillnad. Kaffe har jag inte druckit eftersom vi bara har en Selekta-maskin på jobbet och kaffet i den aparaten rör jag inte ens med tång. Så det får duga med te. Imorse efter morgonfikat kändes det rätt ok men efter lunch och fram tills nu är det riktigt jobbigt. Lär ju somna som klubbad säl på bussen hem sen om det händer nåt riktigt spännande och drastiskt snart.. och det lär det ju inte göra…

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest