Fredag igen

Ja, då var det fredag igen. Veckan började som sagt långsamt men började gå ganska fort i slutet. Precis som vanligt. Tänkte att jag skulle flexa ut och åka hem lite tidigare idag. Runt tio i 3 eller så. Är ju alltid skönt att komma hem lite tidigare på fredagar, helgen känns ju som lite längre då. Dessutom brukar det vara ganska ensamt att sitta kvar här på eftermiddagarna då flesta av mina arbetskamrater brukar sluta tidigare på fredagar.

I övrigt vet jag inte riktigt vad som händer i helgen. M har lyckats övertala C, som vi båda känner från Skövde-tiden, att pallra sig till Götet idag men vi har än så länge inget inplanerat. Det som är så himla trist är ju att det tydligen ska bli fulare och kallare väder i helgen också. Jag vill ju ha sol! Speciellt på helgen när man verkligen har tid att njuta av den! På söndag fyller pappa år också så jag åker hem en vända från söndag till måndag. Jag har ingen aning om vad jag ska köpa till honom i present. Han jobbar ju så mycket och tar sig sällan tid för någon seriös hobby. Han går på fotboll ofta men vad ska man köpa som har med fotboll att göra och som inte är en fotbollsbiljett till fotbolls-VM…för en sådan har han ju redan skaffat sig. Kanske blir någon bok eller så men det känns som om jag alltid köper det till pappa på födelsedagar och jular. Förslag mottages tacksamt. 🙂

Jag har förresten äntligen lyckats göra om min hemsia och har dessutom uppdaterat den en del. Jag har försökt följa mallen för den här bloggen när jag gjorde om sidan men den blev inte riktigt lika snygg. Men det vore ändå lite kul om de få själar som läser denna blogg hade lust att kika lite och tycka till om designen och gärna även om tillgängligheten. Jag känner ju många som använder hjälpmedelsprogram i sin datoranvändning och det kan ibland vara lite omständigt att få en hemsida att se snygg ut samtidigt som den också ska vara tillgänglig för alla då hjälpmedelsprogrammen ofta har problem med för mycket grafik på hemsidor. Adressen är www.anywien.com

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest