Arbetsmiljö

Idag har jag och alla mina arbetskamrater varit på utbildning om arbetsmiljön. En person från VG-regionen kom och föredrag för oss om arbetsmiljölagen och om systematisk förbättring av arbetsmiljön.

Jag tycker självklart att sådana här frågor är viktiga. Jag menar, mycket kan man ju stå ut med men om arbetsmiljön är dålig så blir det ju till slut outhärdligt även om man har en riktigt bra lön. Lönen är ju inte allt.

Trots att detta är viktiga frågor så blev man ju ändå rätt trött. Vi började vid halv nio och slutade halv fyra och man var bra nära att nästan somna mer än en gång. Jag tror jag måste börja gå å lägga mig lite tidigare i fortsättningen. 22-05:30 kanske inte räcker med sömn för mig…

Submit a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Pin It on Pinterest