Apatisk

Tillbaka på jobbet idag. Är dock så trött så jag vet knappt vad jag ska göra av mig själv. Eller egentligen inte trött. Mest slö och omotiverad till allt. Har vräkt i mig sötsaker idag för att få igång hjärnan. Kakor, bullar, drickchoklad, sött te osv. Var ruskigt nära att gå ner till personalmatsalen och bara köpa dagens efterrätt: äppelpaj med vanlijsås men lyckades faktiskt hindra mig själv…eller snarare, matsalen stängde vid ett så jag hade iaf inte hunnit. Tur det kanske. Har redan vräkt i mig tillräckligt med onyttigheter under de dagar jag varit sjuk samt under helgen. Glass på stan både i lördags och i söndags, och även glass på pannkakorna i söndags dessutom, glass i måndags och glass i tisdags när jag mådde pyton och bara ville sova. Sova…

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest