Ooops…

Råkade precis deleta typ 20 mail från min inbox. Inte jättesmart. Det jag egentligen skulle göra var att rensa Trash så jag markerade alla mail med ett klick på ”Markera alla” och tryckte sedan ”Ta bort”. Problemet var bara att jag inte stog i Trash som jag trodde. jag stog tydligen i Inboxen. Så kan det gå när man inte är tillräckligt uppmärksam på vad man gör. 🙁

Jag har ett problem, jag vet inte vad jag ska jag ska hitta på valborg. Kanske att jag åker till Skövde och söker upp mina gamla studentpolare eller så stannar jag i Götet och kollar vad som händer där…eller så skiter jag i det. Fast det sistnämnda vore ju rätt synd. Får väl helt enkelt höra mig för lite…

Submit a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Pin It on Pinterest