Final

Från att i typ mitten av semifinalsomgången ha legat under med 1-3 i matcher är nu Frölunda i FINAL! Som sig bör! Linköping fick smisk, precis som väntat och nästa vecka börjar finalerna med bäst av sju (antar jag) mot Färjestad. Även i år får då Frölunda chansen att sopa isen mot Färjestad men jag kan tänka mig att Färjestad är ganska sugna på revancsh från förra årets utklassning. 🙂 Jag, i egenskap av Frölunda-supporter, ser iaf fram emot finalen med förtjusning. Man kanske till och med kan prestera ett försök att få tag på biljetter på någon av hemmamatcherna.

Imorron ska jag på damsittning i Skövde med mina gamla studentkompisar. Damsittning innebär, för den som inte vet, att man i egenskap av dam, alltså flicka, tös, tjej, kvinna, tant eller kärring tar på sig något fint, går till kårhuset Boulogner och joinar ca 100 andra damer även dom fint klädda (dvs inte overall, även om overall är fin) och äter en god middag i Stora salen och tittar och lyssnar på underhållninig från husets herrar. Så fungerar det nämligen. Damsittningen arrangeras av herrarna, eller killarna i Sexmästeriet och herrsittningen arrangeras av tjejerna. Jag har faktiskt aldrig varit på damsittningen fastän jag bott i Skövde i typ fem år. Det har alltid kommit något i vägen och jag har helt enkelt inte orkat engagera mig i varken herrsittningen som arrangör eller damsittningen som gäst. Men i år ska det alltså ske.

Nu blir det morgonfika.

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest