Armen fortfarande trasig :(

Ärligt talat så minns jag faktiskt inte om jag nämnt min trasiga vänsterarm här på bloggen förut. Jag skadade den i samband med vinterkräksjukan då jag svimmade fem gånger på en kväll. Ramlade tydligen ganska illa eftersom jag några veckor senare fick en inflammation i armbågen. Jag har nu gått med den här inflammationen i över två månader och inbillat mig att “Snart måste det ju gå över”. Jag börjar bli ganska trött på det att ha ont nu och ska så fort som möjligt kontakta närmsta vårdcentral för det här verkar inte bli bra utav sig själv.

MIn kollega som är sjukgymnast har tittat lite på min trasiga arm och försett mig med ett stödförband. Hon har också rekommenderat mig att smörja med Voltarén. Det har gett viss lindring men svullnaden har inte försvunnit och inte heller värken. Hon tycker att det borde ha blivit bättre vid här laget men det ger sig inte.

Som med det brukar vara med sjukvården i det här landet så hade vårdcentralen i Kortedala väldigt skumma öppettider och eftersom jag var på hembesök idag i jobbet så missade jag så klart dagens telefontider. Det fåniga är att jag ska på hembesök i morgon förmiddag också. *suck*

Var som sagt på damsittning i Skövde i helgen. Hade riktigt kul men hade grymt ont i fötterna när jag och min kompis vinglade tidigt på söndag morgon. I förra veckan gick jag i högklackade skor till och från jobbet för att eventuellt slippa att få ont i fötterna i lördags. Men det hjälpte föga. Dock så vet man ju inte, jag kanske skulle haft ännu mer ont om jag inte härdat fötterna hela veckan innan sittningen.

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest