Vips, så var det fredag igen!

Ja, nu är det fredag. Veckan har varit ganska som vanligt. Började ganska seg och långsam men accelererade och gick sen i rasande fart och nu är det helg igen. Iaf snart. Jag sitter fortfarande på jobbet men egentligen inte för att jag har så mycket att göra utan snarare för att inte behöva gå härifrån så tidigt för inte få så mycket minusflex. Det blir så jobbigt att ta igen sen. Jag lär väl gå runt halv fem och tänkte ta en tur förbi Knalleland och ta bussen hem därifrån. Min foundation är slut så jag måste skaffa ny. Sen var det nåt mer jag behövde handla också men det har jag glömt.

SItter här med en kopp te och ett par små sockerskorpor som jag hittade i en burk i kakskåpet. Jättegoda! Dom där kan man äta många av. Kan bli farligt det…

I helgen händer nog inget spännande. Blir så trött på allt tjat om Melodifestivalen och Carola-fjäsket. Jag brukar alltid bojkotta Melodifestivalen nu för tiden för det blev så tröttsamt sen dom gjorde eländet till en jävla följetång. Vad var det för fel med att ha Melodifestivalen under EN och SAMMA kväll? Och så var man av med det sen! Iaf för ett tag… Neh, nu ska det hålla på vecka ut och vecka in och verkar aldrig ta slut. Men faktum är att jag faktiskt såg den sista delfinalen förra veckan och jag blev jätteförtjust i Björn Kjellmans bidrag. Men eftersom jag sällan får min vilja fram så lär den säkert inte vinna. 🙁

Ska tentaplugga hela eller iaf under långa stunder av helgen. Ska göra ett nytt försök att tenta av java-kursen nästa lördag och den här gången har jag inte ens glömt att anmäla mig till tentan som senast. Men försäkerhets skull ska jag kolla det nu när jag skrivit klart det här inlägget.

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest