Trött på snö

Jag börjar bli så less på den här j***a snön! Jag vill ha vår! NU!!! Den här vintern har känts så lång och kall och mörk och hemsk och våren verkar aldrig komma. Man blir så glad så fort det blir lite varmt och då man riktigt kan se hur snön smälter bort och den bara marken visar sig. Sen går det ett par dagar osså vips! Snön bara vräker ner och förintar de få vårtecken som än så länge vågat visa sig. Snart är det april och snön är inte ens nästan borta. *suck* Jag tror aldrig att jag sett fram emot sommaren så mycket som nu…

På vårat jobb har vi en inglasad balkong där man kan sitta och äta lunch när solen skiner. Då lyser den rakt in och det känns nästan som om det är sommar därinne. Det som är så skönt är att det inte ens blir någon växthuseffekt där inne heller. Det blir så varmt och skönt. Och när man sitter där ute och vilar upp sig med en kopp te på kafferasten eller intar sin lunch så blir verkligen ens längtan till sommaren bara starkare. Men efter några timmar när man går ut för att gå till bussen försvinner alla dessa känslor när man får klart för sig, precis som varje dag när man går utanför dörren, hur kallt det är och hur långt bort våren och sommaren verkligen är just nu.

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest