Sur klementin

Klockan är snart halv fem och jag sitter här och tvingar i mig en klementin som är jättesur. Kunde nästan lika gärna ha varit en citron.

Idag har jag ”stämplat in” för första gången i mitt liv. Lite tufft faktiskt. Jag känner mig så stolt. 🙂 Man stämplar in när man kommer till jobbet, man stämplar ut när man går på lunch, man stämplar in igen när lunchen är slut och man stämplar ut när man går hem. Jag har inte rikitgt vant mig vid det än så jag lär glömma det många gånger innan det blir en vana.

Jag har för övrigt egentligen ingen aning om vad jag ville säga med det här inlägget… 🙂

Submit a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Pin It on Pinterest