L som i lönedag!

Weeeee! Idag fick jag min första lön på nya jobbet! Så otroligt skönt! Det var längesedan jag hade ett femsiffrigt belopp på mitt konto, kan jag tala om. 🙂 Har lagt upp ett gäng räkningar på Internet-banken som ska betalas innan månaden är slut och så har jag fört över pengar till A, som jag hyr lägenheten av så visst, beloppet sjunker men det finns iaf lite pengar kvar till annat än räkningar. Har beställt lite skivor och filmer från England som nog kommer i nästa vecka.

Nu kommer jag dessutom sluta bo hemma hos mina föräldrar. Ska dock dit idag för att hämta lite grejer som typ kläder och sånt men sen är tanken att jag ska pendla mellan Borås och GBG dagligen. Känns som om det kommer bli lite jobbigt ibörjan eftersom man måste gå upp så tidigt (ca halv sex) men man vänjer sig väl.

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest