Ångest

Usch, jag har sån ångest gällande tentan jag skrev i lördags. Jag drömmer om den på natten, om att jag både får posivita och negativa besked. Jag hatar den här perioden av ovisshet som senast slutade med ett tråkigt besked. Jag har verkligen ingen som helst känsla av hur det kunde ha gått och även om jag haft det så hade jag inte litat på den känslan. Senast jag skrev en tenta så kändes det så himla bra men resultatet var så dåligt. Imorron har det gått en vecka sedan jag skrev tentan och jag har minst 2 veckor av väntan kvar.

Nu är det iaf helg igen. imorron kväll ska jag tillsammans med några kompisar från Skövde gå på bio och se Ice Age 2. Det ska bli kul! Var väldigt längesedan jag var på bio.

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest