Hoppsan!

Nu bytte jag tydligen design på min blogg. Blev lite trött på den jag hade. Min hemsida går i precis samma färger och den skulle iofs oxå behöva göras om…igen. För fjärde eller femte gången. Jag får lixom aldrig riktigt ro att få klart den. Jag får mina ryck ibland och spenderar flera timmar med att ändra hela mallen till sidan. Sedan fyller jag den med innehåll men innan jag hinner klart så får jag alltid så mycket annat att göra och hinner inte ägna mig åt hemsidan så mycket. Det får konsekvensen att jag vid nästa tillfälle som jag faktiskt får tid att ägna mig åt den så har jag tröttnat på utseendet. Jag sätter mig då och gör om hela färgmallen och hamnar återigen i situationen att jag inte hinner bli klar förrän viktigare saker dyker upp och så här håller det det lixom på. Smått tröttsamt för jag blir ju aldrig nöjd.

Hur som helst. Idag lär jag få besked angående projektanställningen. Den kommer till stor del att utgöras av lönebidrag, vilket är något som förut har stört mig lite grann. Även om jag har ett funktionshinder och därmed är berättigad till det så hade jag hoppats undkomma det. I mina öron har det en något negativ klang men just för tillfället så bryr jag mig faktiskt inte så mycket om det. Just nu är det viktigare att få ett jobb och komma ut i arbetslivet än att älta löneformer. I skrivande stund inväntar jag och min chef besked från AMS om det blir något lönebidrag eller inte. Om det blir det så kommer min anställning att börja gälla imorron.

Nu är det lunchdax.

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest