Efter helgen

Ännu en helg har gått och jag är nu tillbaka på jobbet i Borås…lika trött och fattig som vanligt. Helgen har dock varit riktigt trevlig. En av mina äldsta (d.v.s. inte åldern på personen utan tiden jag känt henne, alltså från barnsben) var i Göteborg och hälsade på sin pappa. Vi var ute och tog en fika i tisdags och i lördags var vi på Järntorget och lyssnade på när grammisnominerade Suburban Kids with Biblical Names spelade. Min kompis pojkvän har tydligen varit med i det bandet en gång i tiden. Spelningen var i ett tält precis utanför Folkets hus. Det var riktigt kallt i lördags men försvånansvärt varmt inne i tältet…iaf i början. De hade såna där värmelampor i taket men just där bandet hade sin lilla hörna, d.v.s. bakom en stor kontainer, fanns ingen värmelampa så där var det svinkallt, rent ut sagt. Men trevligt var det iaf… förutom det faktum att DJ:n spelade urkass musik. Inget man kände igen alls utan bara en massa pling plong. Ja, det lät faktiskt inte mycket bättre än så.

I söndags var vi ute och fikade lite och gick på stan. Det var slaskigt, kallt och blött. Men jag tycker om Göteborg iaf. Det är så hemtrevligt och alla människor är så “goa”. På vägen hem på spårvagnen var det ett gäng som sjöng Ja, må han leva för en av sina kompisar och nästan alla på spårvagnen stämde in i sången. Det är så typiskt Göteborg!

*jobba*

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest