Ägda!

Ja, finnarna alltså… och faktiskt alla andra länder som deltog i OS-turneringen i hockey. Sverige vann ju guldet, som sig bör! Nu är OS slut och även om jag inte den som bokstavligen parkerar mig framför tv:n i två veckor enbart för detta jättehappening så saknar man ju det nästan redan. Det har ju trots allt varit ett kanon-OS för Sveriges del! Så underbart!

Imorron fyller min yngsta bror 21. Hade vi bott i England så hade det varit en “stor” ålder att passera men här i Sverige är det ju inte så väldans märkvärdigt längre. Själv fyller jag 25 nästa söndag. Halvvägs till 50. Huuuuh…. Neh då, riktigt så illa är det ju inte men för varje år som går så känns det ju ändå lite som om man borde uträttat något viktigt…men det har man ju aldrig. Eller iofs. Det här året kan jag iaf briljera lite med att jag tagit en liten examen. Det är ju alltid något. 🙂

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest