Vidskepelse

Har fortfarande inte fått något besked om jobb. Börjar nästan bli lite irriterad men jag vet att jag måste ha tålamod. Besked kommer ju…kanske innan årets slut. Jag får bara sådan abstinens av att vilja ha så mycket men inget kunna göra…eller köpa. Jag vill köpa saker till min lägenhet men vad behöver jag för det? Jo, pengar så att jag kan åka till IKEA och shoppa loss. Jag vill ha inflyttningsfest men vad behöver jag för det? Jo, pengar så att jag har råd att handla förfriskningar till min gäster. Jag vill åka skidor men vad behöver jag för det? Jo, pengar till handla skidkläder och betala skidresa. Jag vill uppgradera min stackars dator men vad behöver jag för det? Jo, pengar att köpa nya komponenter för. Som sagt, inga pengar = inget liv.

Jag är dock lite vidskeplig. Jag har börjat söka några jobb för jag inbillar mig att om jag söker jobb så kanske jag får veta något om jobbet jag väntar på. Kanske kanske kanske… Jag har bl.a. sökt ett jobb på företaget som jag var på intervju hos för några månader sedan, nämligen IT-bemanningsföretaget Elan. Jag har dock inte hört ett pip från dom sen dess så jag antar att jag nog inte kan förvänta mig något jobb därifrån den närmsta tiden men man har ju inget att förlora på att söka. Sen sökte jag idag ett jobb på företaget Transcom här i Borås. Ett callcenter-företag som tydligen expanderar och ska anställa ett gäng nytt folk till sitt Borås-kontor. Jag sitter gärna i ett call-center och låter folk ringa till mig men jag undviker helst försäljningsjobb. Jag kan bara inte tänka mig att ringa och bokstavligen snacka omkull folk eftersom jag så väl förstår personen på andra sidan som blir uppringd på en allt annat än lämplig tidpunkt, vilket det ofta är när det är telefonförsäljare som ringer. Jag har även skickat en ansökan till Västtrafik i Borås då dom innan jul sökte kundmottagare men tydligen så hade ansökningstiden gått ut så det blir nog inget av det.

Nu är det lunch!

Tjipp!

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest