Nytt år

Två dagar har gått på det nya året och hittills verkar allt lugnt. Nyårsfirandet i år var liksom julen, ganska avslappnad och inte särskilt avancerad. Några dagar innan julafton fick jag en förfrågan på ICQ av en kompis i Skövde om jag ville vara med på nyårsfest då det var ett gäng som skulle slå sig ihop och hitta på nåt. Men ju närmre nyår vi kom, desto mer veligt blev det och det slutade med att jag tröttnade lite på veligheten och istället bestämde mig för att stanna hemma med mor och far, bror 1 och bror 2 med flickvän. Det var faktiskt skönt att slippa festa. På förra nyår var jag nere och firade i Skåne och trots att det var riktigt kul så hann det ju bli en del starka drycker, mycket mat, mera sprit, tjohej, dans, chips, klockslag med skumpa och raketer, mera dans och sen blev man trött och full och dum. Allt sådant gick bort i år och ersattes av trevlig middag med familjen, sällskapsspel, film och frossa i chokladkartonger.

Den återstående tiden av helgen har jag ägnat åt att läsa lite java. Har tenta den 10:e och vet faktiskt inte alls hur jag känner inför den. Rent generellt så känner jag mig bättre inläst på java än vad jag någonsin varit, frågan är bara om det räcker.

Har fortfarande inte fått veta något om projektanställningen och enligt min chef så kan det nog ta ända till slutet på månaden om vi har otur. Och om vi har ännu mer otur så blir det ett nej. Då måste jag ge mig ut på den sunkiga arbetsmarknaden igen och det gick ju så bra senast…INTE. 🙁

Bågarna på mina glasögon har gått sönder också. Enligt optikern här på syncentralen så går dom inte att laga heller då dom är aldeles för gamla. Men här hade jag tur då det visade sig att jag hade en standardstyrka på mina gamla glasögon så han hade ett par att låna ut till mig som passade perfekt. Snacka om röta! 🙂

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest