Flyttpacka

Snart, om ca 35 minuter, ska jag bege mig till Borås resecentrum för att ta tåget vidare till Skövde. Ska hem i helgen och börja flyttpacka. Har inte så många flyttkartonger att packa i (kanske två eller tre) men morsan kommer upp till Skövde på söndag med fler kartonger, wellpapp och tejp, min stora resväska samt en bunt handtagskassar och gamla tidningar. Även om jag inte har så många flyttkartonger att fylla så finns det ju ändå saker att göra, t.ex. att städa spis och ugn, rensa ur skåp, städa på toaletten, slänga en massa saker som inte behöver följa med i flytten, frosta och stänga av frysen, tvätta fönster och en massa annat. Låter verkligen som en trist helg jag har framför mig men så är det. Det ska bli skönt när flytten är över och man är i ordning i nya lägenheten men allt det känns rätt avlägset för tillfället.

Ska nog ta en sväng ner till kårhuset Boulogner ikväll och joina mitt sista stormöte med Sexmästeriet. Känns lite sorgligt faktiskt. Även om jag inte var med i Sexmästeriet lika länge som många andra så kommer jag nog sakna det ganska mycket ändå. Och människorna också så klart. Mest dom faktiskt…även om de flesta som jag känner slutat för ett bra tag sedan, precis som jag själv.

Tja.. så mycket mer finns det nog inte att säga idag.

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest