Att avfrosta en frys

I lördags blev jag förkyld och har snorat konstant sen dess. Det är inge kul och jag börjar lessna ordentligt på det redan. Jag vet att fyra dagar inte är något att klaga på egentligen, många är ju förkylda längre än så, men jag hatar det! Jag känner mig så trött och seg och ofräsch. 🙁

Har iaf hunnit göra en hel del i helgen. Jag har tvättat fönster, städat ugn och spis, burit ut en massa pappkartonger, pantat flaskor och börjat lägga ner saker i flyttlådor. Dessutom har jag gjort en total avfrostning av min gamla frys. Kändes så meningslöst egentligen för jag ska ju ändå slänga den, såvida ingen erbjuder sig att ta hand om skrället. Nu är min högra hand alldeles sårig och trasig. För att få avfrostningen att gå lite snabbare stog jag och slog loss stora isflak med en hammare. Men is är vasst och min hand träffades gång på gång av vass is när jag slog med hammaren. 🙁 Hann förlora lite blod på kuppen också men det var inte så farligt och såren ser redan bättre ut.

I söndags kom morsan upp med lite lådor, handtagskassar, tidningar och ett par resväskor och lite andra saker som jag behövde för att kunna fortsätta packa. Vi åt en varsin semla (!) och packade lite köksgrejer och sen åkte vi hem. Jag ska upp till Skövde igen på fredag och fortsätta. Då ska soffbordet monteras isär och glasskivorna rullas in i wellpapp och så måste jag be någon snäll person att komma över och hjälpa mig lyfta ner TV:n från TV-bänken så att även den kan monteras ner. Jag kommer att ha mycket att göra under den kommande helgen. Tanken är ju attt inget packande ska behöva göras på flyttdagen utan att det då bara är att bära ut grejerna, städa och sedan åka. Vi får väl se om jag lyckas med det.

*snörvel och nys*

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest