Trött och hockeybitter

Måndag. Ja, så är det. Jag är trött som vanligt. Var i Skövde i helgen och gjorde så lite som möjligt. Satt nästan och slappade en hel helg. Kodade lite java, bakade pizza, betalade en räkning, drack julmust, såg första halvan av Pearl Harbour – ett bra exempel på amerikansk patriotism när den är som allra mest pinsam. Suck, den är så fånig!

I lördags fick mitt favvolag Frölunda dessutom stryk av Modoo i Elitserien i hockey. Skit också! 6-2. Bleh! Men misströsta inte, kära Frölunda-spelare, ni återkommer! Starkare än någonsin och då ska Modoo med flera få se på andra puckar! Ni är ju trots allt bäst!

Jag tror jag somnar snart. Måste fixa kaffe eller liknande preparat.

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest