Trött och hockeybitter

Måndag. Ja, så är det. Jag är trött som vanligt. Var i Skövde i helgen och gjorde så lite som möjligt. Satt nästan och slappade en hel helg. Kodade lite java, bakade pizza, betalade en räkning, drack julmust, såg första halvan av Pearl Harbour – ett bra exempel på amerikansk patriotism när den är som allra mest pinsam. Suck, den är så fånig!

I lördags fick mitt favvolag Frölunda dessutom stryk av Modoo i Elitserien i hockey. Skit också! 6-2. Bleh! Men misströsta inte, kära Frölunda-spelare, ni återkommer! Starkare än någonsin och då ska Modoo med flera få se på andra puckar! Ni är ju trots allt bäst!

Jag tror jag somnar snart. Måste fixa kaffe eller liknande preparat.

Submit a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Pin It on Pinterest