Ute är det storm

Jag tycker inte om dagens väder. Det är kallt, blött och fult. Hela den här årstiden är så deprimerande. Man går upp när det är mörkt och åker hemifrån när det börjar ljusna, jobbar hela dagen och går till bussen när det börjar mörkna och när man kommer hem så är det kolsvart. Och idag så bode regnar det och blåser åt alla håll samtidigt. Ibland undrar jag hur vi svenskar ens står ut med att leva i det här landet under vinterhalvåret. Det är nästan så att man borde emigrera till något varmare ställe…

1 Comment

  1. Bengt
    Nov 14, 2005

    välkommen till verkligheten som vuxen.. går tilljobbet när det är mörkt, kommer fram när det är mörkt.. arbetar på kontoret hela dagen utan att se fönster.. när man väl går ut igen så är det mörkt.. helt underbart. man slipper bry sig om det är monligt.. 😀

    i och för sig så missar man även de dagar då solen visar sig och skulle kunnat gjort en lite lyckligare..

    för att göra det hela bättre så har man gjort så det blir mörkt tidigare på kvällen på vintern (ja jag vet att det är vintertid som är mest rätt, men det skiter väl jag i) innan vi gick över till vinter tid så var det mörkt när jag gick hemmifrån, men kunde var ljust när jag gick ut till busshållplatsen på väg hem från jobbet.. hade man vridit klockan åt andra hållet så hade det fortfarande varit ljust när jag går hem istället så är det jämt mörkt när jag är ute.. jaja..what ever.. köpte en burk vitaminer idag..

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest