The day after D-day

Så där ja, då har man då äntligen fått komma på sin första intervju i livet. Var inte alls så farligt som jag hade trott. Det var faktiskt riktigt trevligt och roligt. Tjejen på bemanningsföretaget som intervjuade mig var dessutom en f.d Skövde-student så vi upptäckte ganska snart att vi hade en del gemensamma erfarenheter av både högskolan, kurserna, lärarna och Skövde rent generellt. Intervjun som sådan gick mest ut på att en profil skulle göras, och inte för att kontrollera om jag passade för en specifikt jobb som jag först hade trott. Profilen används sedan för att matcha rätt jobb med rätt person. Bemanningsföretaget hör sedan av sig när de har ett jobb som passar mig och då får jag komma på fler intervjuer. Så nu sitter jag här och hoppas att dom ska hitta nåt som passar mig så snart som möjligt så att man kan komma igång och jobba och få mera arbetslivserfarenhet och lite lön.

Börjar se enormt fram emot att flytta till Göteborg men det hade ju varit rätt skönt om det här med jobb och sånt hade ordnat sig något så när innan dess. Även om det är väldigt kul att jobba på syncentralen så är det samtidigt väldigt jobbigt att behöva oroa sig för ekonomin. Särskilt nu när det lackar mot jul. Gud, ge mig flyt!

Neh.. dax att göra lite nytta, tror jag.

4 Comments

 1. Anonymous
  Nov 24, 2005

  hej zazza! ja visst e hon söt 🙂 ska du flytta till gbg? spännande där skulle jag oxå kunna tänka mig att bo om vi nu inte skulle flytta ner till skåne då som vi ska hehe 🙂 ha en bra helg!

 2. Johanna
  Nov 24, 2005

  bra o skriva vem jag e hehe

 3. Johanna
  Nov 24, 2005

  nä jonatan har sitt exjobb nu till våren så skåneflytt blir det förhoppningsvis i juni då, men jag längtar ner så jag börjar redan nu kolla runt lite o så. bra att vara ute i god tid, bostadsköerna är inte så roliga ibland. 🙂

 4. Evelyn
  Nov 25, 2005

  Hallå fröken… vilket bemanningsföretag är det du har hittat till? kom till oss i Götet och förgyll!!!

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest