Söndag kväll

Nu är denna värdelösa, kassa och deprimerande helg snart över och imorron är det dax att gå till jobbet igen, vilket jag faktiskt ser fram emot. Jag känner mig lite mer väl till mods med livet än igår morse men jag är fortfarande sur och förbannad men försöker så gott det går att lägga den energin på annat. Som exempelvis att med viss assistens från min bror att klara av den hittills svåraste inluppen i Java-kursen.

Det var det, det…

2 Comments

 1. Bengt
  Nov 27, 2005

  det är min mormor som lever fortfarande.. igår så trodde jag att hon skulle dö vilken minut somhelst..

  och jag tycker att du ska försöka ta dig tid att gå till tentamens utlämningen, titta igenom tentan se om du ser något som ser ut att vara för dåligt poängsatt, kopiera de sidor som är intressanta och sen försöka överklaga.. tentamensutlämningen har öppet till 18 på tisdagar, det borde du kunna fixa så du hinner till..

 2. Bengt
  Nov 27, 2005

  förresten, vilken java kurs är det? oop? vad är det som strular? jag kanske kan hjälpa till, man vet aldrig.. fick en 5a i den kursen…något borde jag komma ihåg… kanske rent av hade samma inlupp…

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest