Sömnig värre

Är så trött att jag snart gäspar käkleden ur led. Idag har jag druckit årets första glögg, för egen del då alltså. Det var jättesmarrigt. Såg en underlig film tillsammans med två Skövde-polers oxå: Siblings. Helskum rulle men ganska underhållande.

Imorron blir det måhända utgång. Har inte varit på Boulogner på väldigt länge känns det som. Lär bli en ganska torr kväll dock då jag inte har nåra pengar att festa bort. Det suger verkligen att vara fattig 🙁

*snark*

1 Comment

  1. Bengt
    Nov 19, 2005

    Ska på harry potter i kväll, men det visste du redan.. men den slutar inte förens 23.40 och nästa buss går 00.25. Så först så tänkte jag att man kunde gå till kåren en sväng, men det är inte riktigt värt inträdet för att få vara där i 30min… har inte heller varit på kåren på evigheter…

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest