HELG!

Shit, vad det ska bli skönt med sovmorgon imorron. Jag ska sova länge, ligga och dra mig till lunch som tidigast. Sen ska det tydligen regna imorron igen vilket jag tycker suger för jag har inte kunnat rida på flera veckor p.g.a. skitväder och annat som ska göras. Sen blir det nog lite plugg också. Måste pränta in det här med Javan i min tröga skalle. Tenta den 10:e januari. *ujk*

Idag när jag var ute och slösurfade lite efter lunch så hamnade jag på http://www.hitochdit.com/ En blogg som drivs av två, vad jag tyckte verkade vara, mycket klarsynta och öppensinnade varelser som fritt och öppet diskuterar aktuella händelser i det svenska samhället och som även inte räds för att både kritisera och till viss del provocera politiker och flera av jättarna i nöjesindustrin. Mycket trevlig och underhållande läsning som rekommenderas till alla som är som jag…alltså saknar förtroende för politiker och som också blir frusterad över nöjesindusrtins trögtänkthet och jollrande och gnällande.

Det var allt för nu!

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest