Frost

Sitter här framför datorn och käkar middag. Vitlökskycklinggryta utan vitlök. Jag var helt inställd på att göra kycklinggryta med vitlök och jag var helt säker på att jag hade vitlök hemma. Men jag när väl skulle börja laga mat så kunde jag bara inte hitta någon vitlök. Så då blev det helt enkelt en vitlökskycklingsgryta utan vitlök. Nu börjar jag bli ruskigt mätt så jag kanske ska sluta äta nu…

Idag har jag avfrostat min frys. Eller ja.. till viss del iaf. Det var ganska besvärligt och det hela blev ganska blött och kallt. Min frys är ganska gammal så den har inte något sånt där tjäckt avfrostningsystem så att man bara behöver stänga av frysen öppna dörren och låta den stå i nåra timmar för att sedan dra i en liten spak eller grejliknande sak och bara tappa ur vattnet. Nej, allt rinner bara rakt ner och ut på golvet. Och om frysen dessutom är så pass frostig som den nu har blivit så blir det rätt mycket vatten. Istället för att frosta av allt på en gång försökte jag hacka loss det värsta med en matkniv. Det blev flera plåtar med isblock och ismojs att tappa ur i slasken och nästan lika mycket på köksgolvet. Jag hade hoppats att fryshelvetet skulle hålla tätt bättre efter detta projekt men sån tur hade jag så klart inte. Frysdörren går fortfarande inte att stänga ordentligt och släpper troligtvis in massa luft in i frysen vilket gör att nästa gång jag kommer tillbaka till min lägenhet så kommer det säkert vara lika igenfrostat som det var innan min turboavfrostning. Det suger att vara jag kortsagt.

Dax att skutta in i duschen, klä på sig nåt, sminka sig och hitta någon förfest.

Tjöflöjt!

1 Comment

  1. Bengt
    Nov 19, 2005

    Jepp det var _jättelängesedan_ vi sågs.. får se om vi kommer förbi.. det är ju långt dit också kostar det pengar..

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest