Första inlägget

Hej på er alla!

Så har man då fallit för “grupptrycket” och skaffat sig en blogg. Känns rätt bra faktiskt även om jag inte vet om jag kommer att hålla den uppdaterad. Efter att ha försökt skriva dagbok regelbundet under flera år (men misslyckats) och till slut gett upp, så vet jag inte alls hur det här kommer att gå. Jag har försökt motivera mig själv med argumenten att det nog vore bra att skriva ner sina tankar och vad man sysslar mig, kanske inte så mycket för andras intresse, men främst för egen del eftersom jag är så dålig på att komma ihåg saker och ting. Så jag ska försöka underhålla denna blogg så gott jag kan.

En annan bra sak med en blogg är att man kan ta tillfälle i akt att yttra sig om saker och ting som kanske annars inte skulle komma på tal eller som man behöver få ur sig. Att få personer, eller ens någon, överhuvudtaget läser det spelar egentligen inte så stor roll. Det handlar egentligen bara om att lägga under tankar och funderar någon annanstans än i hjärnan för där får dom ibland inte plats.

Det kommer nog att hända att jag i denna blogg yttrar mig i en del frågor; vissa aktuella, andra helt utagerade, vissa mer eller mindre politiskt korrekta, vardagliga eller extraordinära händelser som jag ibland är lite insatt i och ibland inte vet så mycket om. Men oavsett om man vet så mycket om något eller inte så är man iaf tillåten att ha en åsikt. Jag vill härmed också säga att jag inte har för avsikt att förolämpa någon eller att göra mig själv skyldig till “förtal”. Den som anser att jag i något sammanhang har fel i sak eller bara uttrycker mig klumpigt eller felaktigt är naturligtvis välkommen att göra kommentarer.

Med dessa ord förklarar jag min blogg för invigd!

/Sandra

1 Comment

  1. Bengt
    Nov 13, 2005

    Hmm.. *bokmärkt* vi får väl se om det ger någon utdelning då…

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest