Fars dag

Idag är det tydligen Fars dag. Det finns väl egentligen inte så mycket att säga om det. Jag har köpt en liten teflonkastrull till min pappa som han kan använda när han lagar sin havregrynsgröt på morgonarna.

Imorgon är det måndag igen och dags att gå tillbaka till jobbet, eller praktikplatsen som det är i mitt fall. Jag har sedan mitten på september praktiserat på Syncentralen i Borås, där jag en gång i tiden var patient. Praktikplatsen är en sån där arbetsmarknadspolitisk åtgärd, som det så fint heter. Jag sökte en massa jobb men fick bara negativa svar så jag får väl nöja med mig detta så länge. Men eftersom jag bara kommer att jobba på SC till i slutet på januari så vet jag inte vad jag ska hitta på i vår så det är enna dax att ta itu med det snart. Usch.. *ångest*

3 Comments

 1. Bengt
  Nov 13, 2005

  Farsdag idag? *PANIK + Ångest* missade farsans födelsedag för några veckorsedan.. tack för påminnelsen.. hehe.. kom just på att du nog inte vet vem jag är.. Bengt aka Skrollster

  sökte här efter folk i vettig ålder som var från skövde.. ville se om jag kände någon..

 2. Maian
  Nov 13, 2005

  Så även du har hittat hit. =)

 3. yorin
  Nov 14, 2005

  Välkommen till bloggträsket!

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest